Pulse CMS
Pulse CMS

Kahvakuula

Pulse CMS

Pulse CMS

Kahvakuula

Kahvakuulaharjoittelu on suosittu ja monipuolinen liikuntamuoto, joka sopii erinomaisesti sekä naisille että miehille. Kahvakuulalla harjoittelu kehittää koko vartalon lihasvoimaa ja -kestävyyttä, liikkuvuutta, koordinaatiota ja kehonhallintaa. 

Lajin aloittaminen ei vaadi ennestään hyvää kuntoa tai liikkuvuutta. Kahvakuulia on eri painoisia, jolla vastus saadaan jokaiselle sopivaksi. Suositeltavat aloituspainot ovat naisille 6-10 kg ja miehille 8-20 kg.

Ota tunnille mukaan oma jumppamatto ja kahvakuula. Jos sinulla ei ole omaa kahvakuulaa, voit lainata sen veloituksetta ohjaalta. Lainakuulia löytyy eripainoisia (4, 6, 8, 10 ja 12 kilon painoisia), joten voit varata kuntotasollesi sopivan kuulan.

Tervetuloa mukaan niin tutut kuin uudetkin osallistujat!

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai toiveita tunteihin liittyen. Vain FitBall- ja Gymstick-tunneille sekä Nurmon Piloxing-tunneille on ennakkoilmoittautuminen, muille tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Mukaan voit tulla kertamaksulla, milloin vain, kun Sinun aikatauluihin sopii! :)

Huomioithan, että tunti- ja lajimuutokset sekä tuntilisäykset ovat mahdollisia, joten tarkistathan tunnin toteutumisen täältä kotisivuilta tai FysioPuiston Facebook-sivuilta. Mahdollisista tuntimuutoksista tiedotetaan myös sähköpostitse (jos olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi).

Pulse CMS

Aikataulut

Pulse CMS