Pulse CMS
Pulse CMS

Fysiopuiston hieronta

Hieronnassa vaikutetaan erilaisin ottein ja tekniikoin pehmytkudoksiin, kivun lievittymiseen, neste- ja verenkierron vilkastumiseen sekä rentoutumiseen.

Hieronta parantaa lihasten ja sen seurauksena koko kehon aineenvaihduntaa. Kuona-aineiden poistuessa lihaksen palautuminen nopeutuu. Hieronnalla nopeutetaan palautumista sekä fyysisestä että psyykkisestä rasituksesta. Tavoitteena on myös ennaltaehkäistä vaivojen syntymistä.

Hierontahoidoissa ja -tekniikoissa hyödynnämme fysioterapeuttista ammattitaitoamme sekä laajaa ja monipuolista lisäkouluttautumistamme tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

Intialainen päähieronta

Hemmotteluhoitona palveluvalikoimassamme on myös intialainen päähieronta.

Intialainen päähieronta rentouttaa koko kehoa, laukaisee jännityksiä ja tehostaa päänahan verenkiertoa. Hoito virkistää mieltä ja tuo ihanan rentoutus hetken arjen keskelle. Intialaisessa päähieronnassa hoidettava istuu tuolilla. Hieronnassa käsitellään niska-hartia-aluetta, olkavarsia, päänahkaa, kasvoja ja korvalehtiä. Hoidossa ei käytetä öljyä tai muita väliaineita.

Raskaushieronta 

Raskaushieronta auttaa rentoutumaan ja helpottaa kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä. Hieronta helpottaa turvotuksia käsissä tai jaloissa sekä vaikuttaa usein rentoutumisen kautta suotuisasti myös ruoansulatukseen. Hieronnalla voidaan helpottaa raskauteen mahdollisesti liittyviä iskiastyyppisiä kipuja sekä liitoskipuja. Annamme tarvittaessa myös yksilöllisiä hoito-ohjeita näiden oireiden lievittymiseksi ja ennaltaehkäisyksi.

Raskaushieronnassa huomioidaan aina raskauden vaihe ja sen etenemiseen liittyvät fyysiset ja psyykkiset muutokset. Raskaushieronta voidaan toteuttaa puoli-istuvassa asennossa tai kylkimakuulla. Kylkimakuulla äidin asento tuetaan hieronnan ajaksi rentouttaviin ja turvallisiin asentoihin tyynyjen avulla.

Raskaushieronta tuo kokonaisvaltaista hyvää oloa äidille ja vauvalle.

Pulse CMS

Ajanvaraus

Ajanvaraukset ma-to klo 8-17, pe klo 8-16 FysioPuisto puh. 040 127 9025

Hoitojen aikana emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelimeen, mutta soitamme sinulle takaisin heti kun voimme. Halutessasi voit ottaa yhteyttä tai jättää soittopyynnön myös tekstiviestillä, sähköpostilla tai chätissä.

Aukioloajat: ma, ti, to klo 8-20, ke 12-20 perjantai klo 8-16 tai sopimuksen mukaan

Käyntiosoite: Fysita Oy:n tilat Keskuskatu 13, liiketila 5, 60100 Seinäjoki

Pulse CMS