Pulse CMS
Pulse CMS

FysioPuisto ajankohtaista

Huomioimme ryhmäjärjestelyissä ja vastaanotollamme tarkoin koronatilanteen noudattaen viranomaisohjeistuksia ja hygieniasuosituksia. Saavu tunneille ja fysioterapiaan vain terveenä, ilman flunssaoireita. Jos ulkopölyt yskittävät, muista hyvä yskimishygienia.

Ryhmäliikuntatunnit jatkuvat 1.6.2020 alkaen. Ulkokentällä meillä on mahdollista pitää fyysistä etäisyyttä. Olemme myös tehneet muutoksia monissa tunnin käytännöissä, kuten

  • käsien desifiointimahdollisuuksia ulkotunneillakin ohjaajien järjestäessä desifiointipisteet
  • ryhmissä ohjaaja merkitsee osallistumiset listaan puolestasi
  • tasarahan/liikuntasetelin voi pudottaa suoraan lippaaseen
  • maksaa voit myös pankkikortilla (lähimaksulla) sekä oman kännykkäsi kautta mobiilimaksuvälineillä (esim. ePassi-, Edenred-, easybreak- ja Smartum-mobiilimaksut)
  • käytämme tunneilla omia välineitä, jos mahdollista. Myös lainavälineitä käytettävissä ja ne desifioidaan aina ennen ja jälkeen käytön. Fysioterapiakäynneillä desifioimme välineet jokaisen asiakkaan jälkeen.
  • emme tee tunneilla pariharjoitteita, vaan jokaisella on mahdollista pitää riittävät etäisyydet toisiinsa

Ilmoitamme, jos liikuntaryhmiin ja tuntiaikatauluihin tulee viranomaisohjeiden myötä muutoksia, joten tarkistathan tuntien toteutumisen kotisivuilta tai FysioPuiston somesta. Tunnit toteutamme vain ulkotunteina (emme toteuta koronatilanteen vuoksi sisätunteja kesällä 2020), joten tunnit säävarauksella. Pieni sadekaan ei tuntia haittaa, mutta kovan sateen sattuessa tunti perutaan. Toivotaan kuitenkin mukavia kesäkelejä näille treenikerroille.

FysioPuisto somessa

FysioPuisto tarjoaa liikunnan iloa ja hyvää oloa myös Instagramissa, Facebookissa ja Youtubessa

Pulse CMS

Aikataulut

Pulse CMS