Pulse CMS
Pulse CMS

Fysiopuiston faskiakäsittely

Faskiakäsittely on tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin kehitetty hoitomuoto. Liikettä ja asentoa aistivia soluja on faskiassa huomattavasti enemmän verrattuna lihakseen, jänteeseen tai nivelsiteisiin. Tämä puolestaan tarkoittaa että faskialla on merkittävä rooli liikkeen kontrollissa ja siten se mukana kaikissa liikkeissä riipumatta siitä tekeekö faskian alla oleva lihas työtä liikkeen aikaansaamiseksi. Toisin sanoen onko kyseessä agonisti tai antagonisti lihas, faskia on aina mukana liikkeen kontrollissa sekä suorittamisessa.

Hoito perustuu faskian toiminnan normalisointiin, mikä johtaa normaaliin liikkeeseen ja sitä kautta ylikuormittunut/kipeytynyt rakenne paranee. Osa hoidettavista pisteistä saattaa sijaita melko kaukana itse kipuilevasta alueesta. Esimerkiksi akilesjänteen kivussa hoidettavia pisteitä saattaa olla selässä, pakarassa ja polven seudulla.

Henkilökuntamme on kouluttautunut lisäopintojen kautta faskiakäsittelyyn.

Pulse CMS

Ajanvaraus

Ajanvaraukset ma-to klo 8-17, pe klo 8-16 FysioPuisto puh. 040 127 9025

Hoitojen aikana emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelimeen, mutta soitamme sinulle takaisin heti kun voimme. Halutessasi voit ottaa yhteyttä tai jättää soittopyynnön myös tekstiviestillä, sähköpostilla tai chätissä.

Aukioloajat: ma, ti, to klo 8-20, ke 12-20 perjantai klo 8-16 tai sopimuksen mukaan

Käyntiosoite: Fysita Oy:n tilat Keskuskatu 13, liiketila 5, 60100 Seinäjoki

Pulse CMS